Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Torbalı'ya Prefabrik Panel Havuz Yapımı

29.02.2020

İzmir’de oturmamıza rağmen yaz aylarının oldukça sıcak geçmesi ve evimizin denize uzak olmasından dolayı oldukça zorluk çekiyorduk. Bu yüzden bahçeli evimizde bir havuz ihtiyacımız oluştu. Çok bilgim olmayan havuz sektörü hakkında internetten araştırmaya başladım. 
 
Arma İzmir Prefabrik Havuz firmasına da internet sitesinde yapmış olduğum araştırma sonucunda ulaştım.
 
Prefabrik havuz yapımı ve prefabrik havuz maliyetleri hakkında çok fazla bilgim olmadığını betonarme havuzlarında yükse maliyetleri nedeniyle bütçemize uygun olmadığını belirttim. Satış temsilcisi arkadaşım prefabrik havuzların çok daha uygun fiyatlara yapılabildiğini öğrendim. Ama yinede kafamda soru işaretleri vardı. Referans havuzları ve şantiyeleri gezince kafamdaki soru işaretleri kalktı.
 
Havuz Alt yapı çalışması tamamlandıktan sonra karar verdiğimiz 900 x 500 x 150 ölçülerindeki Prefabrik Panel Havuzumuzun montajının tamamladık. Anti bakteriyle % 100 sızdırmazlık sağlayan liner kaplama ile su sızdırma problemi yaşamayacağımı bilmek havuz keyfimizi arttırdı.
 
Daha hijyenik ve temiz bir suda yüzmek için Tuz Cihazı aksesuarını da alarak havuzumuza değer kattık. Hayallerimizi gerçekleştirmemiz de son derece yardımcı olan İzmir Prefabrik Havuz ailesine teşekkür ederim.
 
CENK DURUK
900 X 400 X 150 Prefabrik Panel Havuz

WhatsApp chat
WhatsApp chat