Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

İzmir Bayraklı Liner Kaplama

26.03.2020

Savaş Bey internet sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçti. Bir sitede yönetici olduğunu ve betonarme havuzunda kaçak olduğunu ve defalarca tadilat görmesine rağmen çözüm bulamadığından bahsetti. Bizde kendisine % 100 sızdırmazlık sağlayan liner kaplama uygulamasından bahsettik.
 
Konu hakkında bilgisinin olmadığını ve ilk kez bu uygulamayı duyduğunu belirten Savaş Bey liner kaplama uygulaması görmek istedi. Daha önce yapmış olduğumuz uygulamalardan ve havuz yapımı süren şantiyelerimize götürdüğümüz Savaş Bey bu uygulamayı oldukça beğendi. Havuzun çatıda olmasından dolayı hızlı bir şekilde aksiyon almaları gerektiğini belirten Savaş Bey hemen  uygulamaya başlamamızı istedi.
 
Liner kaplama uygulamasında lambalar ,besleme nozullari gibi aksesuarlar liner kaplamya uygun hale getirildi ve liner kaplama uygulamasına başlandı. 5 gün içerisinde 5.80 x 22.50 x 1.50 ölçülerindeki havuzun su dolumu başladı.
 
1 hafta test edilen liner kaplama uygulamamız % 100 su sızdırmazlık sağlayarak Savaş Bey’i oldukça memnun etti. Kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür eder havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.
 
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat