Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Havuz Yapımında Liner Kaplama

27.04.2020

Daha önceden yapılmış Havuzlarda en çok karşılaşılan problem su kaçaklarıdır. Ülkemizin deprem kuşağında yer alması ve bizim hissettiğimiz veya hissetmediğimiz yer hareketleri meydana gelmektedir. Kılcal damar kadar bir çatlak olması durumunda günde 1-3 ton arasında su kaybı yaşanmasına sebep olur. İşte bu noktada Prefabrik Havuz Yapımı nda Liner Kaplamanın ne kadar Önemli olduğunu anlarız.
 
Prefabrik havuz yapımının artması sebebiyle her geçen gün liner kaplama uygulaması da artmaktadır. Liner kaplama anti bakteriyle yapısı ve % 100 su sızdırmazlık sağlayarak ortadan kaldırmaktadır. Anti bakteriyel olması ve esnek yapısı sayesinde prefabrik havuzlarda su kaçağına son vermiştir. Ayrıca derz boşluğu olmadığından dolayı yosunlaşma ve bakteri oluşumunu engeller. 
 
Liner kaplama uygulaması her tip havuza uygulanabilir. Farklı desen ve renk alternatifleri de mevcuttur. Arma Havuz ailesi olarak Alman Renolit marka liner kullanmaktayız. Liner ın kalınlığı 1.5 mm olup her havuzda aynı kalınlıkta uygulanması Türkiye'de sadece bizim firmamıza özeldir.

WhatsApp chat
WhatsApp chat